Dobroplast

Dobroplast är en polsk fönstertillverkare som har specialiserat sig på att tillverka PVC-fönster och dörrar. De är en stor aktör på den europeiska marknaden och har även etablerat sig i Sverige genom många återförsäljare. Jämfört med många svenska fönster så är prisbilden för Dobroplasts fönster riktigt bra. Vi har jämfört en del priser på Dobroplast fönster och det är svårt att hitta mer konkurrenskraftiga priser på PVC-fönster.

Vi har redan konstaterat att Dobroplasts fönster är billiga, men hurdan är kvaliteten?

Sett till de stora prisskillnaderna jämfört med många andra PVC-fönster så förväntade vi oss ingen bra kvalitet över huvud taget. Om priset är för bra så brukar det gå ut över produktens kvalitet, men det kan vi faktiskt inte säga är fallet med Dobroplasts fönster. Dobroplast har funnits i över 13 år (fabriken etablerades år 2000) och har moderna fabriker i Polen som producerar bra kvalitet på fönster. Kvaliteten är kanske inte jämförbar med de bästa alternativen som finns på marknaden, men det är å andra sidan inte heller rättvist att jämföra ett budgetalternativ med de dyrare alternativen.

Sett till prisbilden så får man otroligt mycket fönster för pengarna genom Dobroplast.

Några exempel på Dobroplasts produkter:
• Avantgarde 7000
• Avantgarde 9000
• Ovlo
• Ovlo Classic
• Encore
• Prime

Dobroplasts PVC-fönster är återvinningsbara och underhållsfria.

Är Dobroplast ett alternativ för dig? Dobroplast passar säkerligen inte alla, men vi tycker det är värt att göra en utvärdering efter dina behov av fönster och prisjämförelse med andra alternativ. Deras fönster är otroligt prisvärda i varje fall.

Lämna en kommentar

11 − sju =