ERA Fönster

I Sverige så är vi väl medvetna om behovet att hålla huset tätt men ändå väl ventilerat. Det här är ofta enklare sagt än gjort och det ställer höga krav på fönstren som vi använder oss av. Med moderna lösningar som de som kommer från svenska ERA Fönster så kan man dock se fram emot att få ljus och luft utan att för den sakens skull släppa ut värme och kyla på ett sätt som blir mycket dyrt. Nu måste man förstås även välja fönsterkarmar och glas som man trivs med och här gäller det att få ett arrangemang som passar huset och som blir rätt val för framtiden.

ERA fönster är ett bättre val

Många menar att det är bättre att betala lite mer för Elit-varianterna trots att ERA kommer från samma märke och koncern, men det här är inte alltid sant. Faktum är att de som har valt ERA fönster ser en stor fördel med den design som dessa har. Man slipper till exempel de synliga beslag som är så vanligt förekommande på andra modeller. Beroende på de karmar som man väljer så kan man få fönsterlösningar som i stort sett är underhållsfria och som kan hålla i väldigt många år. Det finns de som menar att ERA-modellerna räcker livet ut och kanske är detta en sanning som vi kommer att få bekräftad om några årtionden.

Bäst i test

Om man bryr sig om vad andra tycker så kan det vara väl värt att nämna att ERA:s modeller vunnit bäst i test i Råd och Rön. Det är viktigt att ta reda på vad andra säger för när vintern kommer så ska man kunna lita på att värmen inte läcker ut för att man valt helt fel fönsterdesign. Det här kan nämligen bli mycket dyrare än vad det kostade att investera i ett bra fönstermärke. Nu är dock ERA:s fönstermodeller mycket konkurrenskraftiga vad gäller pris så här kan man verkligen göra ett klipp och få kvalitet för en mindre peng.

ERA Fönsters sortiment

I ERA Fönsters sortiment finns en mängd olika typer av fönster. De har t.ex. träfönster och aluminiumfönster, vridfönster, utåtgående fönster, fasta fönster och även specialdesignade fönster. I sortimentet finns även fönsterdörrar, vädringsluckor, ytterdörrar, sido- och överljus till ytterdörren, lyftgliddörrar och även olika typer av handtagspaket.

Svenska fönster för svenskt väder

När det handlar om energi så kan man inte komma ifrån att huset måste värmas under den svenska vintern. Det kan vara hur välisolerat som helst, man måste ändå använda sig av någon form av värmekälla. Nu har det dessutom börjat bli riktigt varmt om sommaren och då vill man ju inte skicka ut den kalla luft som man får från sitt kylsystem eller luftkonditionering. Med Era fönster så får man glas som inte släpper in kyla eller låter värme sippra ut. Dessutom så är karmarna gjorda för att hålla tätt. Det spelar ingen roll om det handlar om dörrfönster eller unikt anpassade varianter, det här är design som är gjord för det svenska klimatet. Man ska inte glömma bort att en svensk tillverkare är bäst medveten om våra lokala behov så det är inte så konstigt att just Eras modeller har blivit så populära och uppskattade både bland branschfolk och vanliga döda som vill ha inredning som är vacker och ekonomisk.

ERA Fönsters garantier

ERA Fönster erbjuder bra garantier på deras produkter under förutsättning att anvisningar om lagring, skötsel, montering och underhåll efterföljs. Man får nämligen följande garantier:
* 10-års rötskyddsgaranti på ERAs aluminiumfönster.
* 10-års rötskyddsgaranti på träfönster och fönsterdörrar som har ytbehandlats av ERA fönster.
* 10-års garanti mot kondensbildning mellan isolerglasen.
* 10-års funktionsgaranti på alla övriga delar.

Lämna en kommentar

tolv + femton =