SP Fönster

Har du tänkt att du ska byta fönster, köpa en ny ytterdörr eller utrusta ditt hem med nya persienner kan du bland annat vända dig till SP fönster. Detta är ett anrikt företag som har många års erfarenhet av just fönster och andra typer av ljusinsläpp i hemmet. Det är inte så lätt att välja ut en enda av de olika företagen som erbjuder den här typen av varor och tjänster men du kan känna dig säker om du skulle välja SP fönster. Här kan du nämligen få hjälp med vilka alternativ som passar dig och dina behov så att du får bästa möjliga resultat.

Välj och vraka

SP fönster är inte bara en fönstertillverkare. Självklart kommer du att kunna hitta en rad olika typer av fönster i olika modeller men det finns mer än så. När det första och främst gäller fönstren har man valt att dela upp dem i fyra kategorier som kallas för Balans, Intakt, Stabil och Kultur. Hos SP fönster kan du diskutera vilka fönster du verkligen behöver till din bostad om du funderar på att byta. Förutom ett stort sortiment med fönster kan du också välja och vraka bland snygga och eleganta ytterdörrar. Varför inte välja en som har en härlig färg? Även skjutdörrar i glas finns med i utbudet om du skulle vilja släppa in så mycket ljus som det bara är möjligt. Eller också kanske du inte vill ha det så ljust i alla rum och då kan du passa på att spana in ljusskydden med bland annat persienner hos SP fönster. Här hittar du till och med insektsskydd så att du ska slippa ohyran inomhus framöver.

Lång historia kort

Hos SP fönster har man alltså hantverket med att tillverka fönster i ryggmärgen. Detta är ett företag som har växt ordentligt sedan starten en gång i tiden. Det var nämligen redan så tidigt som 1946 som man en gång startade en liten snickerifirma vid namn Olmats & Person med endast tre anställda. Eftersom kriget nyss har tagit slut började man våga tro på framtiden igen och den har onekligen blivit ljus för det som så småningom skulle bli SP fönster. I dag har man nämligen inte mindre än 700 anställda och ett brett sortiment att erbjuda sina kunder. Det lilla företaget som en gång startade i Edsbyn i Hälsingland finns fortfarande kvar vid rötterna och använder samma råmaterial som man gjorde från början. Även om hantverket har utvecklats och förbättrats genom åren.